• logotip Consell

Consell de Col·legis

d'Agents Comercials de Catalunya

Descomptes en carburants1. SOLRED


Tarjeta SOLRED

Fes-te ara la teva targeta i tindràs un descompte directe de fins 10 cèntims d'euro per litre en Gasoleo i fins a 7 cèntims d'euro per litre en benzina a les més de 2.500 Estacions de Servei Preferent de les xarxes Repsol, Campsa i Petronor; a la resta de benzineres el descompte fixe és de 1,2 cèntims d'euro/litre. A més, de regal un VIA T totalment gratuït (el segon VIA T té un cost de 20€).

Els ja usuaris ampliaran el seu descompte. Selecciona aquí la teva Estació de Servei més propera.

Cada mes, el col·legiat rep al seu domicili una factura amb totes les dades per a poder deduïr a les declaracions de l'IVA i de la Renta.


QUÈ HE DE FER?


Per a tramitar la targeta Solred, clica aquí i emplena amb les teves dades el "Contrato de uso de las tarjetas Solred". A la part superior del Contracte has de seleccionar SOLRED CLÁSSICA. Haurás d'enviar-nos dues còpies originals del Contracte signades (signar la part del Contracte i la part de les Condicions). Junt amb el Contracte d'ús, també hauràs d'emplenar, signar i enviar el document de domiciliació bancària, clica aquí per emplenar-ho (hauràs de signar tres còpies, una còpia l'enviarás al teu Col·legi junt amb el contracte, l'altre per a tu i l'altre que hauràs de lliurar a la teva entitat financera quan hagis rebut la teva targeta SOLRED). Envia els contractes a les Oficines del teu Col·legi.