Solred

Fes-te ara la teva targeta i tindràs un descompte directe de fins 10 cèntims d’euro per litre en Gasoleo i fins a 7 cèntims d’euro per litre en benzina a les més de 2.500 Estacions de Servei Preferent de les xarxes Repsol, Campsa i Petronor; a la resta de benzineres el descompte fixe és de 1,2 cèntims d’euro/litre. A més, de regal un VIA T totalment gratuït (el segon VIA T té un cost de 20€).

Els ja usuaris ampliaran el seu descompte.

Cada mes, el col·legiat rep al seu domicili una factura amb totes les dades per a poder deduïr a les declaracions de l’IVA i de la Renta.

Carburants de tecnologia Neotech

Els col·legiats poden gaudir des del primer litre de consum amb carburants de tecnologia Neotech, dels següents descomptes a les benzineres de la Xarxa Repsol, Campsa i Petronor d’Espanya

Diesel e+ 0,10€/L

Diesel 10 0,12€/L

Benzina Efitec 95 0,8€/L

Benzina Efitec 98 0,10€/L

Autogas (GLP) | 0,3 €/L

* Descomptes de 10 i 12 Cts/L en les més de 2.500 Estacions de Servei Especials, en la resta de benzineres el descompte fixe és d’1,20 Cts/L

Dte addicional de 0,10€/L

* Promoció vàlida fins el 31 de març i només si es paga amb l’App Waylet

Només has de vincular la teva tarjeta Solred amb l’App Waylet i obtindràs un descompte de 10 cts per cada litre de consum. Sense limit de litres ni d’import.

Cepsa

Sol·licita la teva targeta CEPSA Star DIRECT, vàlida en totes les benzineres d’Espanya, i beneficía’t d’un descompte de 10 cèntims d’euro per litre en diesel Óptima, i de 8 cèntims d’euro per litre a la resta de carburants.

Tramitació gratuïta de la targeta Cepsa Star Direct

Tramitació gratuïta de la targeta Cepsa Star Direct, amb la que els col·legiats poden gaudir, des del primer litre de consum, de descomptes a les benzineres CEPSA d’Espanya.

Descompte presencial

Litres repostats

D’1 a 14,99L
De 15 a 29,99L
Més de 30L

Península i balears

1 CT/L
3 CTS/L
5 CTS/L

Descompte fi de mes

Gama star/
Glp i EcoBlue

6 CTS/L

Gama òptima

8 CTS/L

Carburants BP

Targeta de carburant amb l’empresa BP. Sol·licita al COACB la targeta BP-Donde Estés i podràs utilitzar-la en les estacions de servei de les xarxes de BP i CEPSA adherides

Descomptes en benzina i diesel carburants premium

14,52 CTS/L

Descomptes en benzina i diesel

10,89 CTS/L

Xarxa Cepsa
Descomptes en benzina i diesel

8,47 CTS/L

Sol·licita el teu servei

Per gaudir dels serveis oferts fica’t en contacte amb el teu Col·legi o a través del següent formulari